Suikology.

Findings of a nonpareil unequalled unparagoned unprecedented deviant specimen.

Peneman Renjer Kesunyian.

with 6 comments

Assalamualaikum.

Sunyi mana pun bilamana hidup di tanah hujan emas negeri orang, bantal busuk ― yang umurnya setahun lagi muda daripada aku dan juga buatan mulus arwah TokMak ― memang peneman paling mujarab.

———

In other words; persetankan stadi, tido dulu.

Advertisements

Written by Takahara Suiko

9 June 2012 at 12:46

Posted in Carut, Jurnal

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Wonder how it looks like, when it turn 21, sexy? Haha!!!

    izahkhalit

    9 June 2012 at 18:30

    • SEKSAAAAAIII!

      Takahara Suiko

      9 June 2012 at 19:09

  2. kalau bantal tu boleh bercakap, mau merayu2 dia tiap2 malam mintak dilepaskan.. hahaha

    geligapictures

    9 June 2012 at 19:33

  3. i wonder why setiap kali aku post comment, tak lama lepas tu keluar entry baru..
    agenda jahat untuk bury down my comment…

    hahaha

    geligapictures

    11 June 2012 at 11:25

    • Ah, no. It just so happened you post a comment right before I publish a new post.

      Takahara Suiko

      11 June 2012 at 11:33

      • kan dah cakap..ni pun, bila aku post, tetiba ada entry baru lak..
        hmmmm…. either konspirasi atau aku ni ade superpower..

        geligapictures

        11 June 2012 at 11:58


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: