Suikology.

Findings of a nonpareil unequalled unparagoned unprecedented deviant specimen.

Bola.

with 3 comments

Assalamualaikum.

 

Sekarang ramai nau ahli kaum Hawa yang pakai baju bola Malaysia.

Tak kisahlah Malaysia masuk World Cup sekalipun, aku takkan tengok.

Dah tak suka bola, nak buat cemana.

Meroyan itu lagi afdal daripada dok depan TV.

 

————————
Arakian, nama aku dibuang terus daripada senarai eligible bachelorette. Saham kian merudum.

Advertisements

Written by Takahara Suiko

15 June 2012 at 07:28

Posted in Carut

3 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. sekali sekala pegi la menggedik, tengok bola.
    ramai kawan2 pmpuan aku buat mcm tu..
    datang stadium nak tengok lelaki.

    geligapictures

    16 June 2012 at 03:18

    • Mintak maap la bebanyak.
      Takde kejadah saya nak buang masa berlakon suka bola semata-mata untuk tengok laki.

      Takahara Suiko

      16 June 2012 at 08:37

      • eh.. takdela, ayat tengok lelaki tu aku saje tambah je..
        yela, dah tak minat bola, tp pi stadium wat jadah apa kan..

        tp ok la, habiskan masa bsama kawan2, sebab tak lama lepas tu,
        sorang demi sorang dah jadi bini orang..

        time tu nak ‘girls nite out’ pun dah susah..

        geligapictures

        16 June 2012 at 14:42


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: