Suikology.

Findings of a nonpareil unequalled unparagoned unprecedented deviant specimen.

Archive for the ‘Jurnal’ Category

GAP hunting.

leave a comment »

Assalamualaikum. GAP starts off new arrivals with the average price of 6,900 yen(times 4 divide 100 minus 1.5 ≒ RM 265). Even some petty baju nipis warna putih yang pak aji pakai dengan kain pelikat tu pun harga nak dekat tujuh ribu. Today I scored 8 items at a grand total of 9,000 yen. Two shirts, two long skirts, two pants, a lightweight hoodie, a blazer. Booyah. (God I’ve become a monster)

image

Advertisements

Written by Takahara Suiko

2 February 2013 at 10:20

Posted in journal, Jurnal

Looking back : Ramadan.

leave a comment »

Assalamualaikum.

Achievements for the past month (not in order) :

 

1. Complied with some people’s demands for a Raya song.

Can’t believe I actually wrote a new song tho. Can’t believe I succumbed to the public’s(ramai gila pulak en) demand for a Raya song even.

 

2. Ate Roti John and murtabak.

I wrote a damn song about RotiJohn. I ain’t gonna write a song about Murtabak Raja or whatever. Thank God I came back in the first place anyway.

 

3. Didn’t step a foot in any PaRam.

Pasar Ramadan. Punyalah pemalas nak sebut pepanjang. Dasar orang Malaysia. Hey I’m using that to mock people okay, I use the proper term ‘bazaar’. Is it proper? Whatever. Yet, I still get the foodz in No. 2. Because that’s what fathers are for; untuk kirim makanan yang diidamkan anak dara mereka.


4. Read books.

Yasmin’s memoir Yasmin, How You Know?, Hadi M. Nor’s Sepucuk Pistol Di Dalam Laci, Wani Ardy’s Langit Vanilla, Katherine Langrish’s Troll Mill that I bought like 5, 6 years ago with the plastic wrap still on before I tore it two days back, The One And Only Warkah Cinta that I rarely touched. Very very rarely.

 

5. Felt the days passing by so fast I thought I just landed yesterday when I’ve 8 more days to scram back to Le Hellhole.

Kasih sayang melimpah ruah. I’ve been dreading the day of liberation of the literally God-damned Para Setan, mainly because it reminds me how little time I have left before going back to…school.

 

UGH.

 

Happy happy happy Eid.

Written by Takahara Suiko

18 August 2012 at 21:43

Posted in journal, Jurnal

Nasihat dan teguran.

with 3 comments

Assalamualaikum.

Nasihat : disampaikan sebelum kesalahan dibuat. Ingat sebelum kena. Payung sebelum hujan. Amaran.

Teguran : disampaikan selepas kesalahan dibuat. Padah air ke daun keladi. Peribahasa tak keluar lah pula. Pengajaran.

Sepenting diri manapun bunyinya; cukup sukar untuk aku  percayakan nasihat.

Kepala terlalu keras.

Aku hanya mampu menghadam teguran.

Kita belajar lebih banyak daripada kekalahan berbanding kemenangan.

Written by Takahara Suiko

16 July 2012 at 20:23

Come on.

leave a comment »

Assalamualaikum.

When I’m just blinding myself from seeing a future of ours aligned, you’re pissed at me for being on the safe side by putting my feet on the ground?

You’re the one with zero balls not wanting to blame yourself for the things you could have done, but didn’t do.

Just in case it wasn’t clear enough.

I deleted your number because I don’t want the thing that happened the second time I did to happen.

Get?

All the sappy spamming.

Macam bodoh.

Kau nak aku pujuk kau ke do?

Give me a fucking break.

Bila orang merajuk dengan kau, punyalah merengek tak suka.

Dia buat takpe.

Grow up.

Written by Takahara Suiko

14 July 2012 at 05:43

Posted in journal, Jurnal

Serotonin.

leave a comment »

Assalamualaikum.

‘But now it’s fading and I can’t hear what you’re saying,
It feels like it’s slipping through my fingers.’ – Serotonin, Mystery Jets.

Bagi aku emo jap.

*Emo*

Ok dah.

Tipu. It’s lingering, but nevermind that.

Tak mintak maaf pun.

Sebab tengah bengang lagi.

Marah akan ratah kesabaran.

Kau bengang, lepas je kat aku do.

Kau tak suka orang bengang dengan kau tanpa sebab.

I went out of my way to break my rage and tell you why, and be enclosed back into it.

Didn’t wait three days.

Plus, nabi kata tak elok bengang dengan orang lebih tiga hari.

Pekata kau try.

Aku buat salah apa pun aku tak tau.

More like I’m not sure which part of the bunch that my potty mouth churned that ticked you off.

Nak jadi bitch, jadilah civilized bitch.

Orang tanya kenapa, kau jawablah.

Oke?

No still?

Oke.

———-

Oh aku terrrbunuh kau guna telefon semalam. Kau hilang daripada memori dia. Arakian.

Written by Takahara Suiko

27 June 2012 at 08:49

Posted in journal, Jurnal

Peneman Renjer Kesunyian.

with 6 comments

Assalamualaikum.

Sunyi mana pun bilamana hidup di tanah hujan emas negeri orang, bantal busuk ― yang umurnya setahun lagi muda daripada aku dan juga buatan mulus arwah TokMak ― memang peneman paling mujarab.

———

In other words; persetankan stadi, tido dulu.

Written by Takahara Suiko

9 June 2012 at 12:46

Posted in Carut, Jurnal

Bulan.

with 10 comments

Assalamualaikum.

BESAR GILA.

 

——————

Kiamat dah dekat.

Written by Takahara Suiko

3 June 2012 at 18:18

Posted in Jurnal